fbpx
startsida dbase small group , egen grupp
DBASE SMALL GROUP
PERSONLIG TRÄNING I GRUPP
Vad är Dbase Small Group?

Dbase Small Group är vårt koncept för personlig träning i grupp och vänder sig till dig som vill träna i en mindre grupp och motiveras av andra, samtidigt som du får individuell hjälp av din tränare.
10 träningstillfällen: 1300 kr

Vem kan delta?

Din tränare utgår alltid från dig som individ genom att anpassa övningar och möta dig där du befinner dig, därför är detta både för dig som är helt ny på gymmet och vill komma igång men också för dig med erfarenhet som vill finna ny inspiration.
Du behöver inte ha något medlemskap hos oss för att delta.

Vilken träning kan jag förvänta mig?

Du får ett fast antal träningstillfällen med din tränare i grupp med 4-6 andra personer vilket ger bästa möjligheten för personlig coachning. Träningen är fokuserad på styrka, rörlighet och uthållighet.
Öppna small group pass, är för dig som vill boka valfria enskilda pass. Flexibel bokning även för dig utan medlemskap.

EGEN PT-GRUPP

Är ni en grupp på 4-6 personer som önskar att bli en privat PT-grupp så går det bra att fylla i intresseanmälan eller maila oss så hittar vi tillsammans en lämplig dag och tid för er träning.


Vi bygger upp all träning runt er som grupp och värdesätter era önskemål och behov samt individuella förutsättningar och mål när vi skapar ert träningsupplägg.
Du behöver inte ha något medlemskap hos oss för att delta.

ÖPPNA PASS

För dig som vill prova på vårt koncept erbjuder vi även fristående Small Group pass som vi kallar för öppna pass. Detta är för dig som inte har möjlighet att boka in dig i våra ordinarie grupper med en bestämd träningstid varje vecka eller som vill prova på ett  Small Group pass, ett mer flexibelt alternativ helt enkelt!

Dbase Small Group är vårt koncept för personlig träning i grupp och vänder sig till dig som vill träna i en mindre grupp och motiveras av andra, samtidigt som du får individuell hjälp av din tränare.

Våra öppna pass har varierande upplägg och fokus som du finner på bokningssidan.

Välkommen både nybörjare och erfaren!

VÅRA TRÄNARE