fbpx
Block
DBASE SMALL GROUP

Dbase Small Group är vårt koncept för personlig träning i grupp och vänder sig till dig som vill träna i en mindre grupp och motiveras av andra, samtidigt som du får individuell hjälp av din tränare.


Du får ett fast antal träningstillfällen med din tränare i grupp med 4-6 andra personer vilket ger bästa möjligheten för personlig coachning. Träningen är fokuserad på styrka, rörlighet och uthållighet.

Din tränare utgår alltid från dig som individ genom att anpassa övningar och möta dig där du befinner dig, därför är detta både för dig som är helt ny på gymmet och vill komma igång men också för dig med erfarenhet som vill finna ny inspiration.

Måndagar 17:30

Tis & Tor 17:00

Onsdagar 17:00

Ons & Fre 06:30

DBASE HIIT

För dig som vill prova på vårt koncept erbjuder vi ett fristående Small Group pass som vi kallar för Dbase HIIT. Detta är för dig som inte har möjlighet att boka in dig i våra ordinarie grupper med en bestämd träningstid varje vecka eller som vill prova på ett  Small Group pass, ett mer flexibelt alternativ helt enkelt!

Dbase Small Group är vårt koncept för personlig träning i grupp och vänder sig till dig som vill träna i en mindre grupp och motiveras av andra, samtidigt som du får individuell hjälp av din tränare.

Passen varieras varje vecka och är fokuserade på högintensiv intervallträning med mycket pepp och energi! 

Välkommen både nybörjare och erfaren!

EGEN GRUPP

Är ni ett gäng vänner, kollegor eller familj som vill träna i en egen grupp tillsammans med en av våra tränare kan ni fylla i en intresseanmälan. Vi bygger upp all träning runt er som grupp och värdesätter era önskemål och behov samt individuella förutsättningar och mål när vi skapar ert träningsupplägg.

VÅRA TRÄNARE