fbpx

Dbase One

DBASE SMALL GROUP

Vårt koncept Dbase small group vänder sig till dig som vill träna med PT i grupp och motiveras av andra, samtidigt som du får individuell hjälp av din tränare. 

Din tränare utgår alltid från dig som individ genom att anpassa övningar och möta dig där du befinner dig, därför är detta både för dig som är helt ny på gymmet och vill komma igång men också för dig med erfarenhet som vill finna ny inspiration. Du behöver inte ha något medlemskap hos oss för att delta.

PT I GRUPP

Din tränare utgår alltid från dig som individ genom att anpassa övningar och möta dig där du befinner dig, därför är detta både för dig som är helt ny på gymmet och vill komma igång men också för dig med erfarenhet som vill finna ny inspiration. Du behöver inte ha något medlemskap hos oss för att delta.

Du får ett fast antal träningstillfällen med din tränare i grupp med 4-6 andra personer vilket ger bästa möjligheten för personlig coachning. Träningen är fokuserad på styrka, rörlighet och uthållighet.

 

privat grupp

Är ni en grupp på 3-6 personer som önskar att bli en privat PT-grupp så går det bra att fylla i intresseanmälan eller maila oss så hittar vi tillsammans en lämplig dag och tid för er träning.
Vi bygger upp all träning runt er som grupp och värdesätter era önskemål och behov samt individuella förutsättningar och mål när vi skapar ert träningsupplägg.

TEAM DBASE ONE

Louise Isaczon

Delägare I Personlig tränare

– Idrott och näringslära, Santa monica college

– International sports science association . Lic

– Kostvetenskap, Umeå universitet


Mikael Yen

Personlig tränare

–  Eleiko . Lic

 

Elin Sundkvist

Personlig tränare

–  Idrottsvetarprogrammet, Linnéuniversitetet

 
 

Information

Du ansöker om medlemskap via vår hemsida , läs mer här.

Har du frågor gällande vårt medlemskap? Kontakta oss via mail eller boka in en introduktion så berättar vi mer!

Hos oss tränar du för en fast månadsavgift.

Medlemskapet Dbase Open Gym är utan bindningstid och startavgift och ger dig tillgång till gymmet alla dagar 05:00 – 23:00

Efter godkänd ansökan skickas din mobila nyckel till din angivna mailadress. 

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag på olika sätt, både för medlemskap men också för personlig träning i form av ensild PT eller PT i grupp. För kvitto och friskvårdsintyg mailar du till info@dbaseone.se. Vi samarbetar med friskvårdsportalen Epassi.

Du kan frysa ditt medlemskap upp till 12 månader utan intyg.

Du hanterar ditt medlemskap i vår medlemsapp wondr eller genom att logga in via vår hemsida.

Avgiftsfri parkering 1 h med p-skiva. Ölandsgatan p-röd, precis utanför gymmet. Vår P-skiva finns kostnadsfri att hämta på plats.

Introduktion kan bokas av dig som är ny medlem hos oss eller av dig som vill veta mer om vårt medlemskap och tjänster.

Under introduktionen träffar du en av våra tränare på plats som introducerar dig till gymmet och svarar på dina frågor.

Kontakta oss för att boka en tid.

Vårt koncept Dbase small group vänder sig till dig som vill träna i en mindre grupp och motiveras av andra, samtidigt som du får individuell hjälp av din tränare.

Du får ett fast antal träningstillfällen och tränar i grupp med 4 – 6 andra personer vilket ger bästa möjligheten för personlig coachning.

Inspireras av nya övningar, få hjälp med tekniken och pusha dig tillsammans med andra.

Alla kan delta – oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet. Våra small groups finns med olika inriktningar.

Läs mer här

Kontakta oss