fbpx

Våra tjänster

& Priser

Personlig träning 1 person

60 min / tillfälle

Kontakta ansvarig tränare för prisinfo

Tillsammans med din tränare lägger ni upp målsättningar utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål. Din tränare kommer att lära dig de rätta teknikerna, ge dig feedback på vad just du behöver tänka på samt coachar dig genom träningen.

*Du behöver ej ha ett medlemskap hos oss för att boka personlig träning.

Personlig träning 2 personer

60 min / tillfälle

*Du behöver ej ha ett medlemskap hos oss för att boka personlig träning.

10 pass – 1300 kr

Vårt koncept Dbase small group vänder sig till dig som vill träna i en mindre grupp och motiveras av andra, samtidigt som du får individuell hjälp av din tränare.
Du får ett fast antal träningstillfällen och tränar i grupp med 4 – 6 andra personer vilket ger bästa möjligheten för personlig coachning.

*Du behöver ej ha ett medlemskap hos oss för att boka Dbase Small Group.

60 min – 780 kr

Vid intresse av att träna i en egen Small Group med ett individuellt upplägg för just er grupp kan ni kontakta oss via info@dbaseone.se eller fylla i en intresseanmälan på vår hemsida.
*Du behöver ej ha ett medlemskap hos oss för att boka Dbase Small Group.

1 mätning – 195 kr

Har du ett medlemskap hos oss ingår din första InBody-analys som du bokar in kostnadsfritt.

*Du behöver ej ha ett medlemskap hos oss för att boka InBody-analys.

Under introduktionssamtalet visar vi runt, svarar på frågor gällande gymmets utrustning och information kring ditt medlemskap.

Är du ännu inte medlem hos oss men är intresserad och vill veta mer om vårt medlemskap kan även du boka in ett introduktionssamtal för att träffa en av våra tränare som introducerar dig till gymmet och som svarar på dina frågor.
I samband med ditt introduktionssamtal är du välkommen att provträna i gymmet.

Fysprofil 30 min:
595 kr

Enklare tester för att få en uppfattning om ojämlikheter i kroppen. Vilka tester som görs anpassas efter dig och din tidigare erfarenhet. Rörlighetsanalysen ger ett helhetsperspektiv på vart du ska börja din träning. Passar dig som är helt ny på gymmet eller är tillbaka efter en skada.

Fysprofil 45 min:
695 kr

En omfattande fysprofil där du får en helhetsbild av din fysiska förmåga. I profilen ingår tester av kondition, rörlighet, styrka och spänst. Ett bra och rolig verktyg för att se dina styrkor och svagheter. Passar dig som är ny på gymmet men även för dig som har tränat länge. Ger en bra överblick om det finns något specifikt du ska fokusera på i din fortsatta träning.

Samtliga fysprofiler är inkl. en inBody-analys värde 195 kr

VÅRA TRÄNARE