Vilka är vi?

Vi på dbase one har som målsättning att skapa en miljö som du känner dig bekväm och avslappnad i. En riktigt härlig clubkänsla där vi ser varandra och bryr oss om varandra. 

Vi vill att man ska växa både mentalt och kroppsligt, att känna sig starkare helt enkelt. Vår vision är att kunna ge dig motivationen för att skapa bättre val i vardagen och ge dig rätt redskap i träningen.

dbase one är en plats som inte bara rymmer friskvård, utan även möten mellan människor, skratt, respekt och öppenhet -och men inte minst att skapa resultat.

Vi vill vara mer än vad du söker och anser att kvalitet, närvaro och hög service är det viktigaste i arbetet med människor och deras hälsa.

Vad är vi unika med?

Vi har inga startavgifter, ingen bindningstid och vi har två typer av medlemsskap.

Hos oss har du tillgång till en coach, fråga om du är osäker på din teknik, inställning på maskin osv

Tidseffektiva pass på 30 minuter för att du ska hinna med den hektiska vardagen. Vår coach finns med för att instruera, motivera och utmana dig då vi har små och personliga grupp-pass med endast 12 personer. 

Vi har en egen PT-studio, där man kan boka in ett enskilt eller duo-pass. När det är ledigt får du givetvis träna där inne också, helt avskilt från alla andra.

InBodymätning, du får en gratis scanning efter varje 3-månadersperiod du är medlem. Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody scanning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp och ger en tydlig bild av hur kroppen mår. Den kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Vi har en egen juicebar, vi brinner för det naturliga och har egenpressade juicer som laddar dig med naturliga, stärkande och nyttiga vitaminer!

Join the club!

frågor
och
svar

Hur blir man medlem?

Allt sköts smidigt från vår hemsida. Vill du hellre prata med någon av våra coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du maila oss. Om du vill bli medlem nu, klicka här.

Om man blir medlem via er hemsida/app när kan man börja träna?

När du betalat in din månadsavgift, laddat hem appen wondr och följt anvisningarna där så fungerar din mobiltelefon som nyckel in direkt.